Lépj szintet a vállalkozásodban és a személyes fejlődésedben!

Próbáld ki a Club-ot most 30 napig, mindössze 1 kávé áráért!

✳︎a kedvezményes ajánlat limitált ideig él!

 

✅ stabil vállalkozói és lelki alapok 

✅ önismereti mélyülés

✅ vállalkozásfejlesztés

✅ szintlépés 

✅ támogató közösség

✅ letesztelt módszerek

✅ 100% hatékonyság

 

Mindez a saját tempódban haladva!

BUSINESS & FULFILLMENT CLUB

– a hely, ahol az elkötelezett önfejlesztők és céltudatos vállalkozók kapcsolódnak-

Ami a Club-ban vár Rád: 

Nincs elég bevételed és ügyfeled, pedig rengeteg munkát beleteszel a vállalkozásodba?

Időről időre mégis ugyanazon a mélyponton találod magad, emiatt pedig még stresszesebb vagy?

EGY VÁLLALKOZÁS ÉPÍTÉSE NEM IS ANNYIRA EGYSZERŰ FELADAT, HISZEN RENGETEG KÉRDÉS FELMERÜL BENNÜNK:

Mikor posztoljak? Egyáltalán miről? Honnan lesznek ügyfeleim? Hogyan emeljek árat? Honnan lesz elég bevételem? Hogyan kommunikáljak? Egyáltalán kinek? Hogyan építsek rendszereket? Mi legyen a következő lépés? …

Pluszba pedig mintha mindez nem lenne elég, még jönnek rá a lelki dolgok, félelmek, kétségek is. “Biztos jó, amit csinálok? Képes vagyok rá? Mit fognak gondolni? Mi lesz, ha nem sikerül?” és még sorolhatnám…

Ez egy teljesen természetes folyamat, viszont ezeket egyedül megoldani és kitalálni akár évekbe is telhet, vagy legrosszabb esetben abba, hogy feladjuk az egészet, mert nem sikerült kibogozni a káoszt, és közben a legfontosabb rész is elmaradt, ami miatt az egész újra és újra kártyavárként omlik össze: AZ ALAPOK STABILIZÁLÁSA.

A Club-ban mindent megtalálsz ahhoz, hogy:

✔ hatékonyan és fókuszáltan haladj

✔stabilizáld  a vállalkozásod alapjait

✔ a leglényegesebb területeket fejleszd

✔ megtaláld az egyensúlyt munka és magánélet között

✔a következő szintre léphess

✔ egy támogató közösség tagjának érezd magad

✔ mélyítsd az önismereted 

✔ stressz és görcsösség helyett élményből alkoss

Az 1:1-es ügyfeleimmel mindkét területen egyszerre szoktunk dolgozni, szépen finomhangolva a lelki és technikai fejlődést is, s ezeknek a tapasztalata hozta magával az inspirációt, hogy létrehozzam a Club-ot, ahol komplexen foglalkozunk  az önismereti és vállalkozásfejlesztő részekkel is.

 

📌 így garantáltan mindkettőn fókusz lesz

📌 egyszerre fejlődik az önismereted és a vállalkozásod

📌 minden oldalról támogatást és egy közösséget is kapsz 

📌 nem veszel el a rengeteg információban

📌 nem kell azon stresszelned, hogy mi legyen a következő lépés

📌 útmutatást és letesztelt módszereket kapsz 

➕ami a legfontosabb: STABIL ALAPOKRA ÉPÍTED ÖNMAGAD ÉS A VÁLLALKOZÁSOD IS

 
 

 

ÖSSZEGEZVE AMIT KAPSZ + A CLUB ÉRTÉKE:

 

Azonnali hozzáférés az összesen több, mint 10 + óra vállalkozásfejlesztő és önismereti anyaghoz a tudástárban

work, computer, apple-3938876.jpg

Folyamatosan bővülő vállalkozásfejlesztő anyagok

Minden páratlan hónapban érkezik egy új, 30-60 perces videó a tárba különböző vállalkozásfejlesztő témákban, gyakorlatias és letesztelt módszerekkel, tippekkel, és munkafüzettel, hogy azonnal cselekvésbe is ültethesd a hallottakat. 

Értéke 45.000 Ft +

mountains, canada, girl-3959204.jpg

 Folyamatosan bővülő önismereti és önfejlesztő anyagok

Minden páros hónapban érkezik egy új, 30-60 perces önismereti / önfejlesztő témájú anyag. Gyakorlatokkal és munkafüzettel,  amiket bármikor újra elővehetsz és használhatsz. 

Értéke 45.000 Ft +

Szakértői mély interjúk

Minden 2. hónapban egy meghívott vendéget interjúztatok meg, aki az adott témában szakértő, így más nézőpontokat és szakértői válaszokat is kapsz a kérdéseidre.

Értéke: 25.000 Ft +

Havi 1 csoportos coaching + Q&A hívás Zoomon velem

Havonta egy alkalommal  előre megszavazott időpontban kapcsolódunk Zoom-on.  Ide behozhatod az útközben  felmerült kérdéseid, illetve közösen átbeszéljük a célokat, nehézségeket, sikereket és a következő havi fókuszpontokat. Ezekre a hívásokra  készülök témákkal/ gyakorlatokkal is, amiket közösen megcsinálunk.

Értéke:15.000 Ft +

 Zárt Facebook csoport csak tagoknak

Privát közösség csak tagoknak, ahol biztonságos és emelő környezetben a hívások között is megoszthatsz bármit, folyamatos kérdezési lehetőséged van és bármit behozhatsz. Használhatod és érezheted a közösség támogató energiáját, ami folyamatosan erősíti a  fókuszt és lendületet, és  új, értékes kapcsolatokat is építhetsz.

Értéke: felbecsülhetetlen

coffee, glasses, open book-2511065.jpgHavonta frissülő emlékeztető képek

Akár háttérként is használható emlékeztető képek – amiket én magam is hasznátam/használok- amiket letölthetsz vagy bármikor megkereshetsz, ha ha egy kis fókusz-visszaterelésre vagy megerősítésre lenne szükséged.

Értéke: felbecsülhetetlen

Egy kis ízelítő a CLUB már meglévő anyagaiból:

Business

Fulfillment

Miért éri meg csatlakoznod?

Amit a folyamatosan bővülő anyagokon felül kapsz a CLUB-ban:

☑️  rengeteg időt és energiát spórolsz meg: a felesleges körök futása és az egyedül kísérletezgetés helyett tisztánlátást és irányt kapsz

☑️ nem maradnak el a legfontosabb lépések és stabil alapokra építkezel, illetve folyamatosan erősíted a már meglévő alapjaidat is

☑️a fókuszod megtartása és nyugalom,  egyszerre fejlődsz önismeretileg és vállalkozóilag is

☑️ közösség, hozzád hasonló gondolkodású emberek energiája, folyamatos támogatás és értékes, új kapcsolatok

Less be velem a kulisszák mögé – nézd meg a Club belső felületét! 

A CLUB havi díja a valódi értékének (100.000 Ft + tudásanyag) csupán a töredéke, 

és most mindezt kipróbálhatod 30 napig egy kávé áráért- és 699 Ft-ért megkapod a fókuszt, támogatást, közösségi energiát,  rengeteg anyagot &  stabil, könnyed alapokra helyezheted önmagad és a vállalkozásod.

A próbaidőszak után  amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnél tag maradni, a Club havi díja 6.990 Ft/hó. 

Ezt üzenik Neked a CLUB tagjai:

Previous
Next

30 napos CLUB próba tagság

699 Ft
  • azonnali hozzáférés a CLUB összes anyagához
  • havonta új önismereti vagy üzleti anyag
  • 2 havonta új szakértői mély interjú
  • havonta 1 coaching + Q&A hívás
  • havonta frissülő emlékeztető képek
  • zárt Facebook csoport csak tagoknak
  • nincs kockázat, bármikor kiléphetsz

Ennél kedvezőbb ajánlatom soha nem lesz, s limitált ideig van lehetőség a 699 Ft-os 30 napos próba igénybevételére, úgyhogy ne gondolkozz túl sokáig.

Btw: annyira imádom, ahogyan kialakult ez az egész, és amennyi minden benne van, hogy: ha még mindig bizonytalan vagy azt illetően, hogy ez hasznos lesz-e számodra: 100 % garanciát vállalok, és ha a csatlakozásod után azt érzed, hogy semmit nem sikerült kivenned a Club-ból (amit nem tartok valószínűnek), akkor visszaadom a teljes díjat, amit kifizettél. 

Nos, mit gondolsz?

 

Nem sikerült  döntened? 

Ha nem vagy biztos abban, hogy neked való-e a Club, vagy maradtak benned kérdések, akkor foglalj időpontot egy díjmentes beszélgetésre, ahol átbeszéljük hogy hasznos lenne-e számodra, és felteheted minden  felmerült kérdésed. 

Gyakori kérdések

Főként szolgáltatás alapú, illetve network marketinges vállalkozóknak ajánlom, akik szeretnének minél intenzívebben fejlődni egyszerre önismeretileg és vállalkozóilag is. 

Illetve olyanoknak, akik még nem indították el a vállalkozásukat vagy nagyon az elején vannak, és nem tudják merre induljanak.

Ha vállalkozó szellemiségű vagy/ gondolkozol vállalkozásban, akkor mindenképpen, hiszen az önismereti részekben aktívan tudsz fejlődni attól függetlenül, hogy elindítottad-e már a vállalkozásodat, illetve közben megismerheted más vállalkozók gondolkodásmódját, kapcsolatokat építhetsz,és előre “felkészülhetsz” a vállalkozói létből, hiszen amíg a klub tagja vagy, folyamatosan minden anyag elérhető számodra- illetve amit megtanultál a klubban, azt már senki nem veszi el tőled, és kamatoztatni tudod a jövőben- szóval lesz egy kis előnyöd, amikor odaérsz hogy elkezded csinálni.

A megadott e-mail címre kapni fogsz egy e-mailt minden szükséges és fontos információról (belépési felület, linkek, útmutató). Nagyon könnyű a klub felületeinek kezelése, így nem fogsz belebonyolódni.

Amennyiben szeretnél a Club tagja maradni, megtudod hosszabbítani a tagságodat, ebben az esetben a havi díj 6.990 Ft. 

Ha pedig a próbaidőszak alatt úgy döntesz, hogy nem szeretnél maradni, akkor pedig letudod mondani. 

A tagság bármikor megszüntethető. Ebben az esetben miután jelzed a kilépési szándékod (a klub belső felületén van rá lehetőség) abban a hónapban még hozzáférsz minden anyaghoz, a következő fordulótól pedig automatikusan megszűnik a tagságod. 

Minden fizetett tagsági díj után 30 napig. A fizetés automatikus bankkártyás, így további teendőd ezzel nincs is, a tagség addig hosszabbodik automatikusan, amíg le nem mondod az előfizetésed. 

Ha maradt kérdésed, vagy megosztanál velem valamit:

Szia, örülök, hogy itt vagy:)

Fodor Klaudia vagyok, Transzformativ Coach & Mentor. 

    Emlékszem, pár évvel ezelőtt  0 önbizalommal, kapcsolatfüggőséggel és szociális szorongással  éltem a mindennapjaimat és arról álmodozgattam  félszegen, hogy  egyszer talán, majd  valamit létrehozhatok a világban…

    Az elmúlt pár év viszont meghozta az igazi áttörést és transzformációt az életembe, elkezdtem fejleszteni magam, nem kevés időt, energiát és pénzt fektetve bele, számos coach-csal, mentorral, segítővel dolgoztam és dolgozom is a  együtt az a mai napig. Ezek eredményeként pedig valóra vált az egyik legnagyobb álmom is: “rátaláltam” a szívbéli hivatásomra és  vállalkozó lettem.

    Küldetésemnek élem meg, hogy minél több vállalkozónak segítsek ugyanezt megélni, elérni, átélni és felépíteni azt az életet, amiben térben, időben és  lelkileg is szabadok, boldogok és egyre közelebb kerülnek önmagukhoz és a valódi vágyaik meg- és eléréséhez.