Élj szabadon a szenvedélyedből

5 részes INGYENES vállalkozásfejlesztő kihívás

Szia, örülök hogy itt vagy!:)

Ebben a videóban kicsit megismerhetsz engem és a minikurzus tartalmát röviden:

Videó lejátszása

A minikurzus tartalma:

Lelki alapok, stabil vállalkozói mindset kialakítása

A legfontosabb lelki és mentális alapok letétele, amelyekre a stabil vállalkozás épül, és amik átsegítek Téged a nehezebb időszakokon is.

1
2

Megfelelő pozicionálás, ideális célközönség meghatározása

A tűpontos és ideális célközönséged összeállítása, hogy könnyebben megtaláld azokat az embereket, akikkel élmény együtt dolgoznod.

3

Egyedi és magas értékű szolgáltatás összeállítása

A szolgáltatásod folyamatának összeállítása, egyedi módszertan kialakítása és magas értékűvé tétele, hogy minél többet adhass az ügyfeleidnek és kitűnj a többi szolgáltató közül.

4

Ügyfélteremtés stressz helyett élményből

A görcsös ügyfélszerzés érzése helyett könnyed ügyfélteremtő módszerek és mindset kialakítása, hogy ne kelljen többet azon stresszelned, hogy hogyan szerezz már megint ügyfeleket.

ÉRTÉKesítés

A leggyakoribb ellenállások és félelmek feltérképezése, a tukmálós és pusholós érzés helyett szívközpontú értékesítési mindset és technika kialakítása, hogy az ügyfeled és a Te számodra is egy élmény legyen a vásárlói út, és ne érezd többé rosszul magad, amikor ÉRTÉKesítésről van szó.

5

Az én meglepetésem számodra a végén!:)

Készültem egy extra meglepetéssel is a végére, ami csak a minikurzus résztvevői számára szól!:)

+

Ezt üzenik Neked a korábbi résztvevők:

Rólam

Szia,

örülök, hogy itt vagy!:)

Fodor Klaudia vagyok, Transzformativ Coach & Mentor. 

    Emlékszem, pár évvel ezelőtt  0 önbizalommal, kapcsolatfüggőséggel és szociális szorongással  éltem a mindennapjaimat és arról álmodozgattam  félszegen, hogy  egyszer talán, majd  valamit létrehozhatok a világban…

    Az elmúlt pár év viszont meghozta az igazi áttörést és transzformációt az életembe, elkezdtem fejleszteni magam, nem kevés időt, energiát és pénzt fektetve bele, számos coach-csal, mentorral, segítővel dolgoztam és dolgozom is a  együtt az a mai napig. Ezek eredményeként pedig valóra vált az egyik legnagyobb álmom is: “rátaláltam” a szívbéli hivatásomra és  vállalkozó lettem.

    Küldetésemnek élem meg, hogy minél több vállalkozónak segítsek ugyanezt elérni,  és felépíteni azt az életet, amiben térben, időben és  lelkileg is szabadok, boldogok és egyre közelebb kerülve önmagukhoz és a valódi vágyaik meg- és eléréséhez. 

 

© copyright Fodor Klaudia 2022